Mikulášsky turnaj prebehol, ako už podľa názvu zrejme viete, v utorok 6.12. a priniesol parádnu výzdobu s kopou futbalových lôpt po stenách a veľkými nádielkami cukru. Stoly sa len tak prehýbali pod Mikulášskou nádielkou – od maličkých cukríčkov cez bábovku až po čipsy k sledovaniu zápasov. Špeciálna vďaka patrí pekárom a pekárkam, ktorí nám priniesli aj vlastné pekárske dobrôtky!

Turnaj sa niesol v búrlivých náladách, kde tím nepoznal zmilovanie, no napriek tomu si všetci odniesli len tú najlepšiu náladu, nových kamošov, naučené nové tipy a triky v hre, ale ako sme začuli, tak aj nové výzvy do ďalších zápasov.

Veľmi milo nás všetci prekvapili svojim zápalom a priateľstvom, ktoré počas hier preukázali. Každý a každá boli pre nás víťazom a vedzte, že podobné turnaje si ešte určite zopakujeme. Samozrejme, že aj s vecnými cenami pre tímy.

Pre tých, ktorí futbalu neholdujú o nič viac ako naša Ivi, sme si pripravili aj iné aktivity, ktorými sme im spríjemnili tento deň. Nosili sme vrece plné lôpt alebo napríklad skákali po krúžkoch. Nesmieme zabudnúť ani na nášho Mikuláša s čertom a anjelom, ktorí koordinovali celý tento rozruch.

Aktivita Mikulášsky turnaj sa realizovala vďaka podpore dotácie od Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR v oblasti práce s mládežou, ktorú administruje Národný inštitút vzdelávania a mládeže – sekcia Mládež.