Jarné prázdniny začali a s nimi aj náš prvý denný tábor v Klube na Peknej. Očakávania boli vysoké a program plný. Prvý deň sme naštartovali zoznamovaním a hneď po ňom nasledovalo hľadanie pokladu, ktoré nebolo vôbec jednoduché. Naši účastníci tábora museli zvládnuť rôzne anagramy, hádanky, vynaložiť veľa energie na potrebné športové výkony, zahrať sa na detektívov a využiť všetky svoje superschopnosti. Na konci ich čakal zaslúžený poklad v podobe fazuliek každej chuti, čo už samo o sebe bol zážitok.

Tábor pokračoval utorkovou návštevou výstavy Cosmos. Naši vesmírni nadšenci sa tešili z toho, že videli raketu, vyskúšali si virtuálnu realitu a získali mnoho nových vedomostí o vesmíre. Na ďalší deň sme sa z vesmíru presunuli do lesa, kde sme preskúmali novú lesnú cestičku k horárni. Bola to riadna makačka na našu kondičku, no nakoniec sme to všetci zvládli. V skupine počas prechádzky zavládla skupinová podpora a vzájomné motivovanie sa, za čo všetkých oceňujeme. V cieli sme sa zohriali pri ohníku, opiekli si chutný obed a dokonca aj s dezertom v podobe marshmallow. Bol to veľmi príjemne strávený deň.

No náš tábor pokračoval aj vo štvrtok, kedy sme mali na programe skvelú Cyberjump arénu. Prišli sme aj o posledné zvyšky energie, ale všetci sme sa zabavili. Otestovali sme našu rovnováhu, spoluprácu, silu, ale najmä odvahu. Vyskúšali sme všetko a bolo naozaj ťažké odísť. Posledný deň tábora sme zavŕšili 4DX kinom, ktoré bolo pre všetkých veľkým zážitkom. Mali sme čo robiť, aby nám nachos nevyleteli z ruky počas toho, ako sa naše sedadlá hádzali do každej strany, vietor nám rozfúkaval vlasy a my sme v 3D svete leteli vesmírom. Nakoniec dobro zvíťazilo nad zlom a my sme mohli strapatí a vytrasení ísť na obed.

Ďakujeme všetkým, ktorí sa tábora zúčastnili a strávili s nami príjemný a pekný týždeň plný zážitkov 🙂

Za podporu a možnosť uskutočniť túto aktivitu ďakujeme Slovenskej sporiteľni.