V poslednej dobe sme tvrdo pracovali na tom, aby sme vám priniesli nové projekty a kvalitné služby. No uvedomuje si, že niekedy jednoducho treba načerpať novú energiu a navzájom sa lepšie spoznať. Preto sme sa rozhodli s vami podeliť aj o našu skúsenosť na teambuildingovej chate.

Teambuildingová chata nám dala príležitosť sa bližšie spoznať a posilniť naše vzťahy. Učili sme sa efektívnejšie spolupracovať, zabavili sme sa pri pádoch (zo spoločných lyží), jazykových prešmyčkách či výlete skrz okolité dedinky. Vytvorili sme si spoločné spomienky a poodhalili vnútornú dynamiku nášho fungovania.

Za teambuildingové aktivity, ktoré nás preverili, ďakujeme organizácií LIPTOV ACTIVE a za liečebnú jógu, vďaka ktorej sme sa všetci uvoľnili a spojili sami so sebou vďaka JOGA Balans studio .
Ďakujeme Vám za Vašu podporu milí naši sledovatelia a sledovateľky. Už tento týždeň sme späť v práci a opäť sa vám naplno venujeme. Pamätajte, že aj vy by ste si mali čas od času dopriať odpočinok a investovať do vlastného odoslaného zdravia. Keby niečo, sme tu pre Vás 💕

 

Tímový víkend bol podporený Nadačným fondom Kaufland, ktorý je spravovaný Centrum pre filantropiu.